Over ons

Ons eigen merk Timmy Collection zag het levenslicht in 1993 en brengt vandaag nog steeds een aantal tijdloze basiscollecties en verfrissende tijdelijke collecties babytextiel.

In een voortdurende zoektocht naar innovatie en vanuit de bekommernis om corporate social responsibility, ontdekte Hoorens NV in 2005 de vele voordelen van bamboetextiel. Timboo was al snel een feit: een hedendaagse, kleurrijke babycollectie volledig op basis van bamboe met een niet te evenaren zachtheid, comfort én milieuvriendelijkheid.

Ook als distributeur bouwt Hoorens op een jarenlange expertise inzake babyproducten en trekken we de kaart van innovatie, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en veiligheid. We zien het bovendien als onze missie om een feilloze service te bieden aan onze klanten en gaan prat op korte leveringstermijnen. Producten van feilloze kwaliteit gaan immers hand in hand met een naadloze dienstverlening.

 

Hoorens NV is al meer dan 45 jaar een vaste waarde in de babysector, zowel wat betreft de distributie van babyartikelen als de productie ervan.

Hoorens NV

Sint Annaweg 6A – 9450 Denderhoutem

Algemene VoorwaardenPrivacy Policy

Ontdek onze andere labels: Timboo – Thermobaby – Done by Deer – Korbell