Algemene Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met alle ondernemingen, instellingen en personen, die via het internet contact hebben opgenomen met website van www.timboo.eu waarvan de eigenaar firma Hoorens nv is.

 1) Aanbieder

Hoorens nv – Timboo

Sint Annaweg 6A

9450 Denderhoutem

Tel: 00 32 54 33 16 57

Fax: 00 32 54  32 66 40

E-mail: [email protected]

BTW-nummer: BE 0430 871 723

2) Overeenkomst

Er is sprake van een geldige overeenkomst tussen u en Hoorens nv (Timboo) wanneer Hoorens nv de bevestiging ontvangt van uw bestelling op de website.

De persoon of instelling die de bestelling plaatst, wordt beschouwd als opdrachtgever en staat borg voor de betaling van de bestelling, zelfs wanneer deze aan een derde moet worden opgesteld en toegezonden.

3) Betaling

Uw gegevens blijven voor ons onzichtbaar. Hoorens nv beperkt zich tot registratie van de gegevens die noodzakelijk zijn voor de afhandeling van de bestelling en de communicatie met u als koper.

4) Prijzen

Alle aangeduide prijzen in Euro zijn BTW inbegrepen.

Hoorens nv behoudt zich het recht prijzen te wijzigen en eventuele typefouten te corrigeren.

5) Bevestiging

Alle bestellingen worden per e-mail bevestigd.

6) Levering

De plaats van levering is deze die u aangaf op uw bestelling.

De leveringstermijn bedraagt bedraagt 1 tot 5 dagen.

De verzendingskosten zijn ten laste van de koper tenzij aankoop van het bedrag vermeld bij de leveringsvoorwaarden.

7) Betwisting

Voor betwistingen kan een e-mail sturen naar [email protected]

Conform de wetgeving op de Handelspraktijken valt verlies/beschadiging ten laste van de verkoper. U dient ons hiervoor wel op de hoogte brengen binnen een aanvaardbare termijn (14 dagen) na de ontvangstdatum. Hoorens nv behoudt zich het recht uw aanvraag te weigeren indien ze ons niet bereikt binnen deze termijn.

8) Terugsturen bestelling

De Belgische wet op handelspraktijken en de informatie en bescherming van de consument van 6 april 2010, laat de koper toe binnen de 14 werkdagen na ontvangst van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet. De goederen dienen in originele verpakking te volgen binnen een aanvaardbare termijn na deze kennisgeving (3 werkdagen).

Indien u een product wenst terug te sturen omdat u van mening veranderde, kan u dit doen binnen de 14 dagen volgend op de ontvangst. Wij zullen uw bestelling terugbetalen zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen hebben. 

Indien het product dat u ontvangt niet het product was dat u bestelde of indien het beschadigd aankomt, stuurt u het dan terug binnen de 7 dagen volgend op de ontvangst. Wij zullen uw bestelling terugbetalen en uw verzendingskosten vergoeden bij ontvangst van het door u geretourneerde artikel.

Hoorens nv kan geretourneerde artikelen weigeren of niet terugbetalen wanneer de producten door de klant beschadigd werden of indien de originele verpakking beschadigd is.

9) Wetgeving + jurisdictie

De verhoudingen tussen de klant en Hoorens nv worden enkel beheerst door het Belgisch Recht. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde Rechtbanken te Aalst.

10) Databank

De teksten, de databank met ter beschikking gestelde gegevens, de paginavormgeving en de foto’s en illustraties maken het voorwerp uit van intellectuele eigendomsrechten in hoofde van Hoorens nv. Elke verspreiding, reproductie, verkoop of andere exploitatie van deze werken, ongeacht de wijze of vorm ervan, is strikt verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorens nv.

Het opslaan van informatie van de website of aanverwante diensten in een database is uitdrukkelijk verboden.

11) Privacybeleid

De klant gaat uitdrukkelijk akkoord om correcte en volledige informatie over zichzelf te verstrekken zoals gevraagd op het registratieformulier. Hoorens nv respecteert en beschermt uw privacy. Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons bedrijf stelt en alle persoonlijke informatie die u ons geeft wordt met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld. Wij gebruiken deze informatie om uw bestellingen zo vlug en vlot mogelijk uit te voeren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

Bekijk ook onze Privacy Policy

Hoorens NV

Sint Annaweg 6A – 9450 Denderhoutem

Algemene VoorwaardenPrivacy Policy

Ontdek onze andere labels: Timboo – Thermobaby – Done by Deer – Korbell